De Nachtwaker

Half-hydrocultuurpot

KWEKEN IN EEN SEMI HYDRO-CULTUUR POT

 

ARTIKEL:  verkrijgbaar in 20 – 25 en 35 cm in groen.

 

WAT een plastiek hangpot met een dubbele bodem, die functioneert als waterreservoir. De plant groeit in ongeveer 80% grond en 20% water.

 

VOORDEEL: er is een goede doorluchting van de grond en een goede wateropname. Als de planten volgroeid zijn, dan kan men de plant nooit meer teveel water geven dus ook nooit meer verzuipen.

 

WERKWIJZE:  water geven boven op de grond. Zo ontstaan er grondwortels. Als de plant volgroeid is, dan meer water geven zodat het reservoir nu vol water gaat staan en de plant ook waterwortels gaat vormen, deze kunnen op hun beurt water opnemen. Het onderdeksel los laten liggen om de afvoer van het overtollige water te versnellen en om bij het verplanten het uit de pot nemen van de plant te vergemakkelijken.

 

BESLUIT overtollig water wordt afgevoerd door de gaten; er is steeds voldoende water aanwezig; de plant kweekt een tweede wortelstel (waterwortels) waardoor ze veel krachtiger en groter wordt.

 

KWEKEN IN EEN SEMI HYDRO-CULTUUR VENEZIABAK

 

ARTIKEL:
lengte 60 cm met een waterreservoir van 5 L, grondvolume 15L.
lengte 80 cm met een waterreservoir van 6,5 L grondvolume 20L.
lengte 100 cm met een waterreservoir van 8 L grondvolume 25L.

de breedte is 22,5 cm en de hoogte 18,5 cm.

 

KLEUREN: verkrijgbaar in het groen

 

VOORDEEL: de bloembak is vervaardigd uit één stuk, hij heeft een extra grote waterreservoir, 4 gaten om het water goed weg te laten vloeien en de wortels gedraineerd te houden.
een gebruiksvriendelijke buis met deksel om het reservoir extra bij te vullen. Er is optimale plantengroei door het grotere grondvolume. Het is gemakkelijk schoon te maken, de bodem kan geopend worden.

vorst- en UV-bestendig, stevig, duurzaam materiaal; 3 jaar garantie